Fra strengene lyder musikk

Hei!

I dag har jeg en helt sløve dag... Jeg og mamma ser på tv serier og bare slapper av, kanskje leser litt, sover og alt annet uanstrengende man kan finne på i koseklær<3 Men jeg har gjort litt idag som jeg ser på som avslappning men også øving<3

Jeg øvde litt på sang når jeg sto opp, og fikk til en del av det jeg skulle. Har fortsatt litt igjen, men ikke idag.

Nå har jeg akkurat spilt harpe en stund og kommet et godt stykke på vei:) Først øvde jeg på "Simple Gifts", og så vidre på "Huldrevals etter Ola Eide". Nå helt på slutten startet jeg litt på en som heter "Auld Lang Syne", men den har jeg ikke kommet så langt på enda..:)


I går handlet jeg skolesaker og fikk fylt opp penalet mitt med nye ting:) Så jeg er så og si klar for et nytt skoleår...men jeg er ikke helt klar for at karakterene skal avgjøre hvor jeg skal videre, siden jeg begynner i 10.klasse. 

Jeg har vel ikke noe annet valg enn å hoppe i det og få det unnagjort<3 Eneste er at jeg må stå skikkelig på etter jul, for da gjelder det!

Men hvis alt går som tidliger så går det nok greit uansett.

 

Jeg gleder meg til å se igjen vennene mine og til å starte med kunst og håndverk igjen<3 Så noe positivt er det uansett, og jeg skal jo til og med begynne med forsering i VGs 1 engelsk. Det blir spennende og litt rart<3:))


Hadde det litt gøy med photobooth<3 haha<3<3

Når begynner skolen for dere? Jeg begynner mandag 19.august.

Vi blogges!
2 kommentarer

Stefine Marie - Fotografi

13.08.2013 kl.19:02

Jeg og begynner på mandag :)

mirjoh

13.08.2013 kl.20:56

Da er vi i hvertfall to, hihi<3

Skriv en ny kommentar

mirjoh

mirjoh

15, Nedre Eiker

Hei! Velkommen til min verden som består av musikk, skole, hverdag og venner. Nøkkelen hos meg er å godta andre for den de er, ikke for "merkelappene". Potterhead og musikkelsker mot klassisk<3 "Samma det vel! Kor er kor!"<3

Kategorier

Arkiv

hits