Et uventet eventyr

God kveld!

Jaja... da var første skoledag i 10.klasse over allerede. Vi startet 08.15 og sluttet 11.00, men i morgen blir det tilbake til normal med slutt kl. 14.00:) Jeg skal til og med ha fransk i morgen! Og vi får gode lærere i år, heldigvis! For nå gjelder det!

Det har ikke skjedd så mye i dag, men vi fikk utlevert alle bøkene og fikk litt informasjon om året og de første ukene som kommer:)


Sånn ser den mest koselige og hyggelige delen av skoleveien min ut:) Tenkte dere måtte se det, det er jo så fint! Og tenk!... hele skoleveien er asfaltert og full av hus, men midt på i kanskje 200 meter eller mindre er det tett skog<3

Helt ut av det blå, men det er den lille skogsdelen jeg liker best:) Det er til og med en bekk/minifoss som renner tvers over veien, så man må gå over en liten bro:)


Litt dårlige bilder, jeg vet... men som dere ser, så har jeg begynnt å se på Game of Thrones:) Har bare sett to episoder til nå, men jeg merker at jeg kommer til å bli helt hekta etterhvert! Og ikke nok med det; jeg har begynnt å lese hobbiten igjen<3 Så jeg håper jeg klarer å fullføre den før det har gått et halvt år (som det gjør med veldig mange andre bøker...jeg er altfor travel, hehe):)

Men nå skal jeg krype til køys og bli utvilt til første hele dag i 10.klasse (med gym... hmf....)

Vi blogges!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mirjoh

mirjoh

15, Nedre Eiker

Hei! Velkommen til min verden som består av musikk, skole, hverdag og venner. Nøkkelen hos meg er å godta andre for den de er, ikke for "merkelappene". Potterhead og musikkelsker mot klassisk<3 "Samma det vel! Kor er kor!"<3

Kategorier

Arkiv

hits