Bursdag og barneting

Greetings my friends!

På lørdag, den 4. januar, hadde jeg bursdag og det ble en morsom dag.

Først våknet jeg i elleve tiden en gang og stelte meg i stand med skjørt og sminke og det som skal til for å ha bursdag. Ikke lenge etter gikk jeg opp til frokost og da var Charlotte kommet på besøk allerede og ventet på at vi skulle spise sammen.<3

På tallerkenen min ventet det en kovolutt med et gavekort i. så nå kan jeg handle på nettet:) (kjøpte litt idag faktisk)

Etter frokost fikk jeg super gode muffins av Charlotte. Det var marmor muffins med grønn smørkrem og sjokolade! Også jeg som er så glad i marmorkake!<3<3

Nå var det bare å slappe av, men ettersom begge hadde lyst til å gjøre noe og vi egentlig kjedet oss litt, fant vi ut av vi skulle dra på kino. Da var det bare å bli enige om hvilken film,noe som kan ta sin tid når det er oss du snakker om, hihi. Etter mye om og men kom vi fram til at vi skulle se Frost med norsk tale.

Vi dro ned til Drammen og hentet billettene, men før vi kjøpte popcorn og sånt, gikk vi på TGR og kjøpte litt småting. Jeg kjøpte et IQ spill, en leppestift, en eyeliner og noen ringer.

Filmen begynte 15.50 og var kjempemorsom! Vi lo mye og koste oss, for ikke snakke om at reinstyret i filmen ligner Fia på en prikk i oppførsel!<3 Haha!!!

Vel hjemme igjen spiste vi ostefondue ed brød, poteter og kylling til, også spiste vi creme brulee til dessert.<3

Det var en kjempekoselig dag og Charlotte overnattet.

Neste dag, den 5. januar, var det tid for familie selskap og vi fikk mange gjester. Vi hadde bløtkake og smørbrødtårta (eller noe sånt).

Gjett hva jeg fikk til gave av Bestemor og Bestefar på det familieselskapet?!...

...Traffikalt grunnkurs med kursstart den 4. februar!

Så nå kan jeg snart begynne å øvelseskjøre, noe som blir spennende og litt skummelt, men sikker gøy uansett.

Bursdagssminken:

Se så fin alvekake mamma lagde til meg!

 

Vi blogges!
 

Ingen kommentarer

Per Henrik Ellefsen

06.01.2014 kl.22:52

Tøft miriam <3

Skriv en ny kommentar

mirjoh

mirjoh

16, Nedre Eiker

Hei! Velkommen til min verden som består av musikk, skole, hverdag og venner. Nøkkelen hos meg er å godta andre for den de er, ikke for "merkelappene". Potterhead og musikkelsker mot klassisk<3 "Samma det vel! Kor er kor!"<3

Kategorier

Arkiv

hits